VIŠE O PROIZVODIMA

Proizvodnja se obavlja na preko 6000 m2, i koncipirana je na proizvodne pogone. Proizvodnja rezane građe sa parionicama i sušarama, pogon obrade drveta, pogon za proizvodnju aluminijumske stolarije i pogon za rezanje ploča i izradu enterijera.

U tehnološkom smislu su zasebne jedinice, ali dovoljno fleksibilne da istovremenim i kombinovanim radom ispune svaki postavljen zahtev. Pored navedenih tehnologija; obrade drveta i kombinacija aluminijuma i drveta, posedujemo i drugu opremu koja nam omogućava izradu i finalizaciju širokog spektra proizvoda.

Drvena stolarija

Potpuno zaokružen ciklus obrade drveta omogućen je u tehnološkom smislu razvojem primarne prerade drveta i puštanjem u rad pilane i parionice. Sopstveni kapaciteti za sušenje rezane građe, automatizovana linija za dužinsko i širinsko nastavljanje masiva, obradni centar za proizvodnju prozora i vrata, liniju za krojenje ploča, pogon kombinovanih presa za lameliranje i furniranje, linije za površinsku obradu sa komorama za farbanje i lakiranje, su najvažniji segmenti u proivodnji i obradi drveta. Drvena stolarija se proizvodi od lameliranog drveta, hrasta, smrče, jele, jasena, trešnje, kao i od egzota po posebnim zahtevima.

Stolarija drvo-aluminijum i aluminijum-drvo 

Ekskluzivitet naše proizvodnje predstavlja stolarija koja se proizvodi u dve kombinacije. Kombinacija drvo-aluminijum je sve zastupljenija varijanta fasadne stolarije na našem tržištu. Osnovni konstruktivni materijal prozora je drvo (hrasta, smrče, jele, egzota i drugih vrsta), sa spoljašnje strane obložen namenskim aluminijumskim profilima koji daju trajnost stolariji i čine je otpornijom na uticaj atmosferilija

Drveni profil daje prozoru toplinu, masivnost i savršeno uklapanje u enterijer prostora. Kombinacija aluminijum – drvo je takođe ekskluzivnija varijanta fasadne stolarije. Osnovni konstruktivni materijal prozora je aluminijumski profil sa termoprekidom, koji je sa unutrašnje strane obložen drvenim profilima (hrast, jasen, egzote i dr.) Izbor površinske obrade aluminijuma i drveta je prema ton kartama.

Aluminijumska stolarija

Aluminijumsku stolariju proizvodimo od domaćih al-profila sa termo-prekidom i bez termo-prekida, kao i od uvoznih profila, površinska obrada profila, eloksaža i plstifikacija se rade prema ton kartama proizvođača. Savremena linija za obradu aluminijuma obezbeđuje kvalitetne spojeve, pravilnost reza i visok kvalitet proizvoda.

Elementi

Podovi i kućni aksesoari

Prozori

Vrata

Fasade

Enterijer